KiTOS - Kirkon Työhön Opiskelevien Seminaari

Tahdomme hiippakunnassamme jatkuvasti kehittää seurakuntaharjoittelua ja siksi kutsumme Sinua ja kaikkia Espoon hiippakunnassa harjoitelleita KiTOS-seminaariin (Kirkon Työhön Opiskelevien ja Ohjaajien seminaari).

Tänä vuonna Espoon hiippakunnassa järjestetään kaksi KiTOS (Kirkon työhön opiskelevien seminaari) seminaaripäivää, jotka suunnataan vuonna 2017 hiippakuntamme seurakunnissa työssäoppimijaksonsa tai seurakuntaharjoittelunsa suorittaville korkea-asteen kirkon alan opiskelijoille (kirkkomuusikot, teologit, yhteisöpedagogit, kirkon varhaiskasvatuksenohjaajat, sosionomi (AMK)-kirkon nuorisotyönohjaajat, sosionomi (AMK)-diakonit, sairaanhoitaja (AMK)-diakonissat). Seminaaripäivä on pyritty ajoittamaan niin, että se sijoittuu harjoitteluaikaikkunan sisään.

Keväällä työssäoppimisjaksonsa suorittavien KiTOS päivä on torstai 20.4.2017. Olet tervetullut jos olet jo suorittanut harjoittelusi, harjoittelujaksosi on vielä kesken tai olet vasta menossa harjoittelujaksolle.

Seminaari on sinulle maksuton.

Päivän aikana tullaan käsittelemään kirkon työhön hakeutumista, kutsumusta ja muita kysymyksiä jotka liittyvät kirkon hengelliseen työhön. Unohtamatta työssäoppismisjakson herättämiä pohdintoja. Päivään on kutsuttu ja siihen osallistuu korkea-asteen kirkon alan opiskelijoita, heidän ohjaajinaan toimivia Espoon hiippakunnan seurakuntien työntekijöitä ja Espoon hiippakunnan tuomiokapitulin henkilökuntaa.

KiTOS -päivän 19.4.2018 ALUSTAVA ohjelma:

PAIKKA: Kauniaisten kirkko (Kavallintie 3 - Kauniainen) HUOM! Paikka muuttunut

OHJELMA:

8.30 Kahvia ja teetä tarjolla

9.00 Viikkomessu

9.45 Esittäytyminen ja orientaatio

10.30-11.30 Tee työtä, jolla on merkitystä!
Piispa Tapio Luoman alustus, jonka pohjalta työstämme seurakunnan työn perusteita, merkitystä ja vaikuttavuutta.

11.30 Työpajojen esittely

Lounastauko

12.15-13.00 Workshop 1

13.15-14.00 Workshop 2

Workshopit:

1. Millaisia työntekijöitä kirkko tarvitsee?
  2. Harkka kokemukset/odotukset
  3. Kutsumus, elämäntehtävä, työ…
  4. Pappisvirka Espoon hiippakunnasta?

Kahvi

14.30-15.30 Seurakuntatyön todellisuus (ohjaajia mukana)

15.30 Palaute ja päätösrukous+siunaus

Lisätietoja asiantuntija Mika Nurmi p. 050 351 0171 tai mika.nurmi (at) evl.fi

Ilmoittaudu mukaan tästä.

HUOM!!!! Teologian opiskelijat ilmoittautuvat sekä KiTOS -seminaariin että soveltuvuusarviointiin tästä.

PALAUTEKYSELY

KITOS -PÄIVÄ 19.4.2018

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Opiskelijoita ja ohjaajia aamukahvilla
Viikkomessu Ionan yhteisön hengessä