Sivun sijainti: Etusivu » Kirkon töihin ja töissä » Tervetuloa töihin

Tervetuloa töihin

Avoimet virat Espoon hiippakunnassa

Kirkkoherran, kappalaisen ja seurakuntapastorin virat

Tuomiokapituli julistaa avoimet kirkkoherran ja kappalaisen virat haettavaksi istunnossaan. Viranhakuilmoitukset julkaistaan  tuomiokapitulin virallisella ilmoitustaululla, hiippakunnan hallintotiedotteessa ja kotisivuilla, KirkkoHR-järjestelmässä, kirkon työpaikkatorilla, Oikotiellä sekä Kotimaa-lehdessä.

Tehtäviin edellytettävä kelpoisuus tulee olla täytettynä ennen hakuajan päättymistä.

Kirkkoherran virat

Kappalaisen virat

Viranhoitomääräyksellä täytettävät seurakuntapastorin virat

Tällä palstalla on maininta Espoon hiippakunnan alueen vapaista seurakuntapastorin viroista tai sijaisuuksista, joihin voi ilmoittaa kiinnostuksensa erillisessä ilmoituksessa annettujen ohjeiden mukaisesti.

Ilmoittautumiseen tulee liittää nimikirjaote tai ansioluettelo, mikäli nimikirjaotetta ei ole saatavilla. Tuomiokapituli antaa viranhoitomääräyksen seurakuntapastorin virkaan pyydettyään seurakunnalta lausunnon.

• Ei avoimia virkoja tai sijaisuuksia

Avoin ilmoittautuminen työnetsijäksi ja pappisvihkimys

Mikäli etsit vokaatiota pappisvihkimykseen tai olet kiinnostunut avautuvista sijaisuuksista ja määräaikaisista viroista, ilmoittaudu työnetsijäksi täyttämällä avoin hakemus klikkaamalla linkkiä. Espoon, Helsingin ja Tampereen hiippakunnat sekä Turun arkkihiippakunta hakevat avoimiin tehtäviin pappeja ja teologeja KirkkoHR:n kautta yhteisellä hakemuspohjalla.

Avoin hakemus on voimassa vuoden ajan sen täyttämisestä lukien. Voit täydentää hakemustasi milloin tahansa siirtymällä hakemuksen jättöön uudelleen. Jos haluat poistaa hakemuksesi, ole yhteydessä notaariin. Notaari välittää tiedot avoimen hakemuksen täyttäneistä työnetsijöistä hiippakunnan kirkkoherroille.

Pappisvihkimysohjeet

Ordinaatiovalmennuksen aikataulu

Suomen evankelis-luterilaisen kirkon avoimet työpaikat löydät täältä: evl.fi/rekrytointi

15.12.2017 klo 06:22:29