Sivun sijainti: Etusivu » Kirkon töihin ja töissä » Tervetuloa töihin

Tervetuloa töihin

POP-UP rekrytapahtuma pappisvihkimystä etsiville - Alppilan kirkko

Järjestäjät: Helsingin hiippakunta, Espoon hiippakunta ja AKI (Kirkon akateemiset)

TORSTAI 11.10.2018

Alppilan kirkko - Helsinki

Ohjelma:
9.30 Messu
10.30 Piispa Teemu Laajasalo: kirkon työ ja kutsumus
11.30 Lounas
12.30 Työpajat
- Millaista osaamista kirkko tarvitsee?
- Työnhakuvalmiudet
- Kutsumus
- Hiippakuntien rekrytilanne (hiippakuntien notaarit)
15.30 Päätös siunaus

Ilmoittaudu päivään mukaan täyttämällä yhteystietosi viimeistään 4.10.2018:

Avoimet virat Espoon hiippakunnassa

Kirkkoherran, kappalaisen ja seurakuntapastorin virat

Tuomiokapituli julistaa avoimet kirkkoherran ja kappalaisen virat haettavaksi istunnossaan. Viranhakuilmoitukset julkaistaan  tuomiokapitulin virallisella ilmoitustaululla, hiippakunnan hallintotiedotteessa ja kotisivuilla, KirkkoHR-järjestelmässä, kirkon työpaikkatorilla, Oikotiellä sekä Kotimaa-lehdessä.

Tehtäviin edellytettävä kelpoisuus tulee olla täytettynä ennen hakuajan päättymistä.

Kirkkoherran virat

• Ei avoimia virkoja

Kappalaisen virat

Viranhoitomääräyksellä täytettävät seurakuntapastorin virat

Tällä palstalla on maininta Espoon hiippakunnan alueen vapaista seurakuntapastorin viroista tai sijaisuuksista, joihin voi ilmoittaa kiinnostuksensa erillisessä ilmoituksessa annettujen ohjeiden mukaisesti.

Ilmoittautumiseen tulee liittää nimikirjaote tai ansioluettelo, mikäli nimikirjaotetta ei ole saatavilla. Tuomiokapituli antaa viranhoitomääräyksen seurakuntapastorin virkaan pyydettyään seurakunnalta lausunnon.

• Ei avoimia virkoja tai sijaisuuksia

Avoin ilmoittautuminen työnetsijäksi ja pappisvihkimys

Mikäli etsit vokaatiota pappisvihkimykseen tai olet kiinnostunut avautuvista sijaisuuksista ja määräaikaisista viroista, ilmoittaudu työnetsijäksi täyttämällä avoin hakemus klikkaamalla linkkiä. Espoon, Helsingin ja Tampereen hiippakunnat sekä Turun arkkihiippakunta hakevat avoimiin tehtäviin pappeja ja teologeja KirkkoHR:n kautta yhteisellä hakemuspohjalla.

Avoin hakemus on voimassa vuoden ajan sen täyttämisestä lukien. Voit täydentää hakemustasi milloin tahansa siirtymällä hakemuksen jättöön uudelleen. Jos haluat poistaa hakemuksesi, ole yhteydessä notaariin. Notaari välittää tiedot avoimen hakemuksen täyttäneistä työnetsijöistä hiippakunnan kirkkoherroille.

Pappisvihkimysohjeet

Ordinaatiovalmennuksen aikataulu

Suomen evankelis-luterilaisen kirkon avoimet työpaikat löydät täältä: evl.fi/rekrytointi

21.9.2018 klo 01:21:08