Sivun sijainti: Etusivu » Kirkon töihin ja töissä » Osaajana kirkossa » Viestintä

Viestintä

Hiippakuntien kriisiviestintäseminaari: Uuden ajan kriisit

7.2.2018 Tampere, Puistotorni, Hämeenpuisto 28

Sosiaalinen media ja verkossa tapahtuva viestintä ovat muuttaneet viestinnän toimintakenttää ja koko median toimintaympäristöä. Kriisi voi leimahtaa mediassa äkkiarvaamatta – ja niin sanottu perinteinen kriisi taas voi saada muuttuneen tilanteen myötä aivan uudenlaisia sävyjä ja lonkeroita. Miten muutos on vaikuttanut ja vaikuttaa kriisiviestintään? Miten uusi tilanne tulisi ottaa huomioon kriiseihin varautumisessa ja kriisiviestintäsuunnitelmassa?
Hiippakuntien yhteistyössä toteuttama kriisiviestintäseminaari Uuden ajan kriisit pyrkii antamaan vastauksia näihin kysymyksiin. Se tarjoaa myös välineitä kriisiviestintäsuunnitelman laatimiseen tai päivittämiseen uuden ja muuttuvan tilanteen huomioiden.

Alustava ohjelma:

9.30 Kahvi

10.00 Avaus

Uuden ajan kriisit: Case-esimerkkejä seurakunnista, median toimintaympäristön muutoksen vaikutus kriisiviestintään

Uuden ajan kriisit: Median toimintaympäristön muutoksen vaikutus kriisiviestintään, viestinnän asiantuntija Pasi Kivioja, Viestintätoimisto Luotsi

12.00 Lounas

13.00 Työpajat

1. Kriisit: polarisaation haaste
  2. Kriisit: monimediamaailman haaste
  3. Kriisiviestintäsuunnitelmien päivitys
  • Kukin osallistuja osallistuu jokaiseen työpajaan

15.30 Yhteenveto

16.00 Päätös

Seminaarin hinta: 50 €
Seminaari toteutetaan Espoon, Kuopion, Lapuan, Mikkelin, Oulun ja Tampereen hiippakuntien yhteistyönä.
Lisätietoja täydentyy hiippakuntien sivuille. Ilmoittautuminen Sakastissa.

19.1.2018 klo 17:31:45