Sivun sijainti: Etusivu » Kirkon töihin ja töissä » Osaajana kirkossa » Vastuu luomakunnasta

Vastuu luomakunnasta

Espoon hiippakunnan oma ympäristöliike - ESMO!

ESMO tulee lyhenteestä Espoo Sustainable Movement. Se on kestävän elämäntavan yhteinen liike, ympäristöarvojen puolustaja ja aktiivisen toiminnan mahdollistaja. Verkosto, joka ammentaa toiminnan uskosta, toivosta ja rakkaudesta. ESMO kuuluu jokaiselle. koska kestävämpi tulevaisuus tehdään yhdessä.

Ekologisen kestävyyden tarkoituksena on turvata luomakunnan kestokyky meille ja tuleville sukupolville. Nyt luomakunnan eheyttä uhkaa monet tekijät, kuten luonnon monimuotoisuuden katoaminen, ilmastonmuutos ja metsähakkuut. Mutta me voimme vaikuttaa kehityksen kulkuun paikallisesti!

ESMO:n ensimmäisessä miitingissä tehtiin yhdessä ruokaa ja pohdittiin aktiivista vaikuttamista. Siitä syntyi quornia, pastaa ja mustikkasmoothieta - sitä on ESMO. Herkullista, raikasta, tuoretta.

Liity liikkeeseen tästä ja tulet saamaan paljon enemmän kuin uutiskirjeen. Tulet muutoksen mahdollistajaksi. Tavoitteenamme on tehdä Espoon hiippakunnasta Suomen ympäristövastuullisin hiippakunta! Siihen tarvitsemme Sinua.

ESMO-verkoston jäsenenä:

- Saat kutsun Kannon päällä -tuumausrinkiin

- Pääset mukaan Laituri-tapahtumaan

- Saat ensimmäisenä tiedon hiippakunnan ympäristöasioista

- Pääset Whatsapp-rinkiin, jossa mekastetaan yhdessä kestävän kehityksen puolesta

- Kuulet lisää Vegetarian Chef´s on Tour -kampanjasta

23.10.2017 klo 21:46:44