Hengellinen elämä

Arkiretriitti uskossaan väsyneille

Haluatko aikaa ja tilaa olla Jumalan kanssa, kuunnella Jumalan puhetta ja omaa sisintäsi? Onko arjessa ja työssä liian kiire ja liikaa sanoja? Arkiretriitti on mahdollisuus pysähtymiseen ja rukoukseen. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa tuomiokapitulissa, os. Kirkkokatu 10, Espoo, torstaisin klo 14-15.30. Ensimmäinen kokoontuminen on 15.2. ja viimeinen 29.3. Viikolla 8 ei ole ryhmää. Ryhmän lisäksi osallistuja varaa päivittäin puoli tuntia aikaa arkiretriittia varten. Puoli tuntia käytetään hiljentymiseen, raamatuntekstien mietiskelyyn ja rukoukseen.

Hengellisen elämän päivät

"Ettekö huomaa, että Jeesus Kristus on teidän keskellänne?" 2. Kor. 13:5

Piispa Tapio Luoma kutsuu Espoon hiippakunnan seurakuntien ja seurakuntayhtymien työntekijöitä hengellisen elämän päiviin:

Rajamäen kirkossa perjantaina 25.5.

Lohirannan leirikeskuksessa Lohjalla tiistaina 2.10.2018.

Päivän aikana on tilaa pohtia omaa itseä, hengellisyyttään ja jaksamistaan, työtä sekä oman työyhteisön hengellistä elämää. Päivän ohjelmaan kuuluu rukoushetki, pyhiinvaellus, hiljaisuutta, yhteistä pohdintaa ja messu.

Päivää luotsaavat piispa Tapio Luoma ja asiantuntija Kati Pirttimaa

Osallistumismaksulla 25 € katetaan ruokailukustannukset.

Ilmoittaudu viimeistään kaksi viikkoa ennen päivää os. ilmo.espoo@evl.fi