Sivun sijainti: Etusivu » Kirkon töihin ja töissä » Osaajana kirkossa

Osaajana kirkossa

Espoon hiippakunnan rukousaamiaiset

Rukousaamiaisilla kokoonnumme ajankohtaisen teeman, hyvän aamiaisen ja rukouksen äärelle.

Tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille Espoon hiippakunnan seurakuntien työntekijöille ja luottamushenkilöille.  Aamiaisten vierailijat ovat oman alansa asiantuntijoita. Jokainen tilaisuus päättyy yhteiseen rukoushetkeen, joka toteutetaan perinteestä ammentaen ja uutta ideoiden.

Rukousaamiaisen kesto on klo 9.00-10.30, aamiaista on tarjolla klo 8.45 alkaen.

Kevään 2018 rukousaamiaiset

Ke 10.1.2018 klo 8.45-10.30

Paikka: Café Hugo (Klaukkalantie 69, 01800 Klaukkala)

Teema: Bonnin ilmastokokous - Haastateltavana on pastori Ida Vartiala, joka osallistui Suomen delegaatiossa YK:n ilmastokokoukseen Bonnissa. Tule kuulemaan, mitä kokouksessa tapahtui, mihin maapallo on menossa ja mitä voimme sille tehdä.

Ti 13.3.2018 klo 9-10.30

Paikka: Espoon hiippakunnan tuomiokapituli (Kirkkokatu 10, 02770 Espoo)

Teema: Avoimet ovet tuomiokapitulissa. Tule tutustumaan, tapaamaan ja maistelemaan kapitulin henkilökunnan leipomia herkkuja ja kahvikoneen antimia. Mika toimii baristana.

Jokaisen tilaisuuteen mahtuu mukaan 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittauminen: ilmo.espoo@evl.fi, ilmoittaudu viimeistään viikkoa ennen.

Espoon hiippakunnan tuomiokapituli haluaa tukea yhdessä tehtävää työtä. Työn ilo, innostus ja yhdessä tekeminen leimaavat hyviä työyhteisöjä ja niiden avulla saavutetaan myös työssä tuloksia. Innostus ruokkii onnistumista.

Tule mukaan innostumaan!

Kirkon henkilöstökoulutustarjonta

Espoon hiippakunnan järjestämät koulutukset kirkon henkilöstökoulutuskalenterissa

Seurakunnan henkilöstökoulutuksen suunnitteluun, koulutukseen hakeutumiseen ja tuomiokapitulille ilmoittamiseen liittyvää ohjeistusta ja materiaalia on uudistettu, ks. Koulutukseen ilmoittautuminen.

Lisätietoja kirkon henkilöstökoulutustarjonnasta:

Kirkon koulutuskeskus

kurssisihteeri Ulla Pyykkö,
puh. (09) 1802 295, 040 1425 176, ulla.pyykko[at]evl.fi.

20.1.2018 klo 15:16:00