Sivun sijainti: Etusivu » Kirkon töihin ja töissä » Osaajana kirkossa

Osaajana kirkossa

Espoon hiippakunnan rukousaamiaiset

Rukousaamiaisilla kokoonnumme ajankohtaisen teeman, hyvän aamiaisen ja rukouksen äärelle.

Tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille Espoon hiippakunnan seurakuntien työntekijöille ja luottamushenkilöille.  Aamiaisten vierailijat ovat oman alansa asiantuntijoita. Jokainen tilaisuus päättyy yhteiseen rukoushetkeen, joka toteutetaan perinteestä ammentaen ja uutta ideoiden.

Rukousaamiaisen kesto on klo 9.00-10.30, aamiaista on tarjolla klo 8.45 alkaen.

Syksyn 2018 rukousaamiaiset

Ke 12.9.2018 klo 9-10.30, vieraana arkkipiispa Tapio Luoma, muotokuvan julkaisu

To 15.11.2018 klo 9-10.30, vieraina hiippakunnan liikunta-agentit Heikki Lehti ja Satu Rathgeber

Jokaisen tilaisuuteen mahtuu mukaan 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittauminen: ilmo.espoo@evl.fi, ilmoittaudu viimeistään viikkoa ennen.

Espoon hiippakunnan tuomiokapituli haluaa tukea yhdessä tehtävää työtä. Työn ilo, innostus ja yhdessä tekeminen leimaavat hyviä työyhteisöjä ja niiden avulla saavutetaan myös työssä tuloksia. Innostus ruokkii onnistumista.

Tule mukaan innostumaan!

Kirkon henkilöstökoulutustarjonta

Espoon hiippakunnan järjestämät koulutukset kirkon henkilöstökoulutuskalenterissa

Seurakunnan henkilöstökoulutuksen suunnitteluun, koulutukseen hakeutumiseen ja tuomiokapitulille ilmoittamiseen liittyvää ohjeistusta ja materiaalia on uudistettu, ks. Koulutukseen ilmoittautuminen.

Lisätietoja kirkon henkilöstökoulutustarjonnasta:

Kirkon koulutuskeskus

kurssisihteeri Ulla Pyykkö,
puh. (09) 1802 295, 040 1425 176, ulla.pyykko[at]evl.fi.

20.10.2018 klo 15:19:52