Espoon hiippakunnan rukousaamiaiset

Rukousaamiaisilla kokoonnumme ajankohtaisen teeman, hyvän aamiaisen ja rukouksen äärelle.

Tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille Espoon hiippakunnan seurakuntien työntekijöille ja luottamushenkilöille.  Aamiaisten vierailijat ovat oman alansa asiantuntijoita. Jokainen tilaisuus päättyy yhteiseen rukoushetkeen, joka toteutetaan perinteestä ammentaen ja uutta ideoiden.

Rukousaamiaisen kesto on klo 9.00-10.30, aamiaista on tarjolla klo 8.45 alkaen.

Syksyn 2017 rukousaamiaiset

Syksyllä 2017 rukousaamiaisia järjestetään neljä eri puolilla hiippakuntaa. Paikat ja teemat varmistuvat myöhemmin.

Cafe Lauri, Lohja (Kauppakatu 16, 08100 Lohja)

Teemana auttamisen teologia ja rakenteellinen synti. Haastateltavana Heikki Nenonen KUA:sta

Ravintola Henricus, Espoon keskus (Kirkkokatu 16 A, 02770 Espoo)

Teemana moniuskontoisuus ja missio. Haastateltavana piispainkokouksen pääsihteeri Jyri Komulainen

Cafe Peroba, Leppävaara (Laturinkuja 10, 02650 Espoo)

Teemana työhuvinvointi (tässä ei ole kirjoitusvirhettä!). Haastateltavana toimitusjohtaja Pia Adlivankin Linnanmäeltä.

Tuusulan uusi seurakuntakeskus (Rykmentintie 34, Tuusula)

Teema avoin.

Jokaisen tilaisuuteen mahtuu mukaan 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittauminen: ilmo.espoo@evl.fi, ilmoittaudu viimeistään viikkoa ennen.

Espoon hiippakunnan tuomiokapituli haluaa tukea yhdessä tehtävää työtä. Työn ilo, innostus ja yhdessä tekeminen leimaavat hyviä työyhteisöjä ja niiden avulla saavutetaan myös työssä tuloksia. Innostus ruokkii onnistumista.

Tule mukaan innostumaan!

Kirkon henkilöstökoulutustarjonta

Espoon hiippakunnan järjestämät koulutukset kirkon henkilöstökoulutuskalenterissa

Seurakunnan henkilöstökoulutuksen suunnitteluun, koulutukseen hakeutumiseen ja tuomiokapitulille ilmoittamiseen liittyvää ohjeistusta ja materiaalia on uudistettu, ks. Koulutukseen ilmoittautuminen.

Lisätietoja kirkon henkilöstökoulutustarjonnasta:

Kirkon koulutuskeskus

kurssisihteeri Ulla Pyykkö,
puh. (09) 1802 295, 040 1425 176, ulla.pyykko[at]evl.fi.