Sivun sijainti: Etusivu » Kirkon töihin ja töissä » Lomakkeet » Uutiskirjeen tilauslomake

Uutiskirjeen tilauslomake

Hiippa - Uutiskirjeen tilauslomake

Jos olet Espoon hiippakuntaan kuuluvan seurakunnan tai seurakuntayhtymän työntekijä tai kuulut Espoon hiippakunnan papistoon, käy päivittämässä tietosi myös Espoon hiippakunnan tuomiokapitulin osoiterekisteriin.

Mikä on Hiippa?

Espoon hiippakunnan tuomiokapituli on julkaissut sähköistä uutiskirjettä vuoden 2014 alusta. Vuoden 2015 maaliskuun numerosta eteenpäin uutiskirjeellä on nimi - Hiippa.

Espoonlahden seurakunnan kappalainen Erkki Kuusanmäki piirsi oheisen kuvan Hiippa -nimen käyttöönoton yhteyteen. Kuva kertoo humoristisella tavalla mikä hiippa on - piispan liturgiseen asuun kuuluva päähine. Hiippa nimi viittaa myös hiippakuntaan.

Uutiskirje sisältää piispa Tapio Luoman tervehdyksen, rukouksen, välähdyksen toteutuneista koulutuksista tai tapahtumista, informaatiota tulevista tilaisuuksista ja linkin viimeisimpään kapitulin istunnon päätöskoosteeseen. Hiippa on suunnattu Espoon hiippakunnan seurakuntien työntekijöille sekä luottamushenkilöille, yhteistyökumppaneille, medialle ja kaikille, joita hiippakunnan toiminta kiinnostaa.

Hiippa ilmestyy noin kolmen viikon välein ja ilmestymisajankohta on sidottu tuomiokapitulin istuntojen aikatauluun. Keskitämme sähköistä viestintäämme Hiippaan. Sisällön tuottavat piispa Tapion lisäksi Espoon tuomiokapitulin työntekijät ja toisinaan myös yhteistyökumppanimme. Puuttuuko Hiipasta jotain tai millaista sisältöä toivot - ota yhteyttä. Päätoimittajana toimii asiantuntija Mika Nurmi.

Tällä hetkellä uutiskirjeemme lähetetään n. 1.600 vastaanottajalle. Kun saat Hiipan sähköpostiisi voit mielellään vinkata siitä työteveriasi.

Viimeisin uutiskirje:

Hiippa-EK (130 kB)