Sivun sijainti: Etusivu » Hallinto & lakiasiat » Epäasiallinen kohtelu ja häirintä

Epäasiallinen kohtelu ja häirintä

SEKSUAALISESTA HÄIRINNÄSTÄ

Seksuaalinen häirintä ja muu epäasiallinen kohtelu eivät kuulu seurakuntien ja niiden työyhteisöjen elämään. Niiden torjumiseksi ja kitkemiseksi on tehtävä kaikki voitava. Häirintätapausten käsittelyssä auttavat Työelämä 2020 -työryhmän julkaisema ohje sekä Kirkon pääsopijajärjestöjen hyväksymät ohjeet (Hyvän kohtelun edistäminen työpaikalla ja käytännön menettelytavat epäasiallisen kohtelun ehkäisemiseksi).

Härinnästä vapaa työpaikka - Opas seksuaalisen häirinnän ehkäisemiseen ja siihen puuttumiseen

Lisätietoja tuomiokapitulissa antaa lakimiesasessori Sari Anetjärvi, sari.anetjarvi@evl.fi ja p. 040 5888 317.

24.5.2018 klo 01:35:39